pudi-padimaa

Thursday, November 16, 2006

Viitsimatus

Viimaste päevade märksõna. Ilm on ka selline, et liikumist mitte ei soodusta. Nii ma siis molutangi lihtsalt kodus päevi maha.

Rollo on avastanud uue ja põneva loo - Metsatöll "Oma laulu ei leia ma üles". Iseenesest tore kaver kunagisest Ojakääru poploost, kuigi ma ei oleks seda lugu küll kuidagi Metsatölli esituses varem ette kujutanud. Aga hästi tehtud kaver sellegipoolest.

Mainori eksamitöödega hakkab ka ühele poole saama. Rakvere ja Viljandi tööd veel ja siis need järeletegijaid. Aga oleme Kadriga jõudnud vähemalt järeldusele, et inimeste fantaasia on piiramatu. See on lihtsalt imetlusväärne, mida kõike tudengid töödesse ei kirjuta. Huvitav, kas minu tööd ka kunagi mõnele õppejõule nii palju nalja on pakkunud? No mida arvata inimesest, kes küsimusele:"Nimetage 5 peaaju osa?" vastab täie südamerahuga, et: "Eesaju, tagaaju, roomaja aju"???? Meie Kadriga irvitasime. Kust tuleb inimene üldse termini "roomaja aju" peale? Millega ta küll mõtleb? Ja oleks ta siis ainukene....tuhkagi. Siukseid geniaalsusvälgatusi käib siit töödest ikka läbi. Aga vähemalt oli lõbus parandada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home