pudi-padimaa

Monday, August 06, 2007

Suvevaheaeg

Eelmine post jäi kunagi ammu pooleli, sest laps tahtis tähelepanu. Enam edasi kirjutada ei viitsi. Täpsustan ainult, et jalgrattureid vihkan sellepärast, et tänu neile oli Tartu kesklinn miskiseks ralliks suletus, Toomele ei olnud võimalik autoga liikuda ja mina pidin oma 40se palavikuga Jakobi mäelt jala sünnarisse minema. Ajab vihale küll.

Praegu puhkame. Kadi ka puhkab. Puhkamine on selline...huvitav - tavaliselt väsitab lapse magamapanek mind niivõrd ära, et jään ka ise tukkuma. Nagu aru on saada, ei ole magamine sugugi mitte populaarne. Nagu ka riidessepanek. Ja mähkmevahetus. Ja veel paljud asjad.

Kadi arvulistest ja muidu andmetest - viimati arsti juures kaalus 9350g, pikkust 70 cm. Juuksed on ikka veel blondid, aga juba tiba tumedamad, kui päris alguses. Hambaid on kolm - kolmanda avastasin täna. Nüüd saab asjadest tüki välja hammustada. Vanust juba peaaegu 8 kuud. Käperdab, toe najal ka seisab, toe najal on võimeline mõned sammud ka astuma. Võrevoodi põhja lasime madalamaks. Rääkida veel ei oska, loodetavasti niipea ei õpi ka. Jonnimine on selle eest hästi selge. Näpistamine ka.

Vahepeal on toimunud klassikokkutulek ja Airi tüdrukuteõhtu. Mõlemad olid väga toredad. Kummastki ei viitsi praegu kirjutada.

Edaspidi kirjutan tihedamini. Ilmselt ei suuda ükski asi mind praegu niipalju puudutada, et ma sellest kirjutada viitsiks. Ja palav on ka.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home