pudi-padimaa

Wednesday, April 25, 2007

Avastus

...seisneb selles, et olen kõikidele rõõmsalt rääkinud, et näed kui vahva, meil on tutvusringkonnas niipalju Kadiga samavanasid beebisid. Lugedes sinna samavanade hulk siis nii Raini, kui Andrease, kui ühe värske beebilapse, kelle nime ma veel ei tea, aga kes ka meessugu esindab. Ja Airi õel on ka pisike poisslaps nimega Romel. Aga Kadi on AINUKE tüdruk.
Seega - kavalere on meil küll ja veel, aga sõbrantse njetu. Parim valik oleks ilmselt Riste Mirtel, arvestades, et lastel ainult 3 päeva vanusevahet on. Aga meie ise Ristega ei ole just suured sõbrannad - ei ole lihtsalt sattunud kunagi suhtlema. Rasedatena ikka ajasime juttu mõned korrad, aga nüüd lapsevanematena oleme ainult korra näinud.
Siis on meil veel Kertu. Aga Kertu on poolteist aastat vanem. Hiljem ei ole see vanusevahe muidugi midagi, aga esialgu on see ikka suur. Ega selline paariaastane ei viitsi ju tegeleda miskise põnniga, kes veel kõndimisegagi hakkama ei saa.
Ja on veel Mae tütreke Roosi, kes sündis eelmise aasta mais ja kes seega Kadist 7 kuud vanem on. See on ka nagu võrdlemisi lootustandev vanusevahe. Aga Roositki olen ma ainult paar korda näinud. Ei satu sinna Hellenurme nagu eriti.
Ehk siis praegusel hetkel me teiste lastega eriti ei suhtle. Kuigi just praegu vist tuleks teda hakata seltskonnaga harjutama? Loodetavasti edeneme, kui Kadi suuremaks saab.

Tänasest hakkame uuesti tegelema ka magamaminekuga - selles osas, et laps sööb kõhu täis ja siis läheb koos mõmmiga hälli. Emme kiigutab, laps jääb magama. Mingi hetk see tehnika juba täitsa töötas, aga kuna ta nüüd vahepeal siuke haiglane oli, siis magas ta süles ja kaisus ja meie tehnika kadus nagu tina tuhka. Tänasest alustame uuesti.
Teiseks tahaks saada ta niikaugele, et laps magaks 2 korda päevas. Mitte, et mul oleks midagi selle vastu, et ta 3 korda päevas magab, aga see poole tunni kaupa tukkumine on tüütu. Magagu siis vähem kordi ja kauem.

Nii, nüüd lähme pesu kuivama riputama.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home