pudi-padimaa

Thursday, January 25, 2007

Katsikulised

Et unustasin siis kirjutada.
Vahepeal käisid katsikulised - naiskoori tüdrukud. Mae koos Roosiga (7 kuud vana) ja Riste Mirteliga, kes on 3 päeva Kadist noorem. Lisaks veel mitu-mitu lastetut tibi. Oli korralik laste-naiste kontsentratsioon.
A kui seltskonnas on 3 tillukest last ja kari naisi, siis millegipärast vähemalt naiskoori puhul läheb jutt varsti raseduse-sünnituse peale. No ja me kolm emmet siis ei säästnud värve. Kõik, mis aga sünnitusest paha rääkida saab, kõik me kolme peale ka ära rääkisime. Huvitav, kas keegi naiskoori omadest üldse veel mõnda aega emaks saada kavatseb?
Tegelikult lohutasime me, et tavaliselt läheb sünnitus nii, nagu emal-tädil-vanaemal-õdedel. Et kui kõik su suguvõsa on oma lapsed 3 tunniga kätte saanud, siis ei lähe sinul ka ilmselt kauem. Ja et kui kõigil on läinud 26 tundi ja rohkem, siis mine parem heaga hulluks.
Mõni päev hiljem tulid Kadri ja Inx külla. Mõlemad olid kodus emade käest uurinud, et kuidas siis sünnitused ikkagi ja nii ja naa. Huvitav, mida need emad kodus mõelda võivad? Eriti peale jõule, kui kilokesi söömisest lisandunud on ja püksid enam hästi jalga ei mahu:D
Igatahes - naiskoorile teadmiseks - ega see nüüd nii kole ka ei ole. Tähendab, on küll, aga selle unustab pärast ära. Ja laps on igaljuhul kõike seda väärt.
Aga järgmine kord nõuan epiduraalanesteesiast. Minge kõik loomuliku sünnituse pooldajad puu otsa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home