pudi-padimaa

Monday, January 22, 2007

Hetk rahu ja vaikust

Kadi magab, tagatoas hällis. Häll on lapse silmis ootamatult populaarne - reeglina ei tule sellest mingit kriginat, kui ta hälli panna ja magama jääb ta selle kiigutamise peale ka peaaegu alati. Varem või hiljem, kuidas juhtub. Mina saan paremini magada, sest keegi ei togi mind külje all, Kadi saab paremini magada, sest ta saab laiutada palju tahab ja Ingmar saab paremini magada, sest tal on oluliselt rohkem ruumi voodis. Ja kõik on õnnelikud.
Lina on ka osutunud ootamatult populaarseks. Kõik linna peal käimised ja poodides hulkumised saab sellega tehtud, minu lai mantel mahub ilusasti üle lapse kinni ka, nii et külm meil ei hakka. Vanker on siiamaani maal vanavanemate juures, kus sellega hea jalutada on - ja ausalt öelda ei tunne ma sellest praegu puudust ka. Kuigi ma kujutan ette, et pikk lina on isiiski parem, sest rõngaslinaga kipub selg ikkagi ära väsima.
Aaa...ja arsti juures käisime ka. Pisike elevant on suure hoolega juurde võtnud ja hoolega kasvanud - kaal 4550 g, pikkus 54 cm. Arusaadav, miks esimesed riided enam selga ei mahu.

Nädalavahetuse veetsime Elvas, Kadi käis esimest korda ka issi teist kodu, aka garaazi üle kaemas. Kiikas natuke aega ja siis pistis kisama. Lapse kaitseks võin öelda, et tal oli lihtsalt kõht tühi.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home